Viikonlopun otin aika rennosti, en vahtinut syömisiäkään lainkaan. No, ruokalistalle päätyi silti lähes vehnätöntä vaihtoehtoa ja saattaa olla, että jotain tuloksia on näkyvissä. Tuntuu, että vatsan turvotus on helpottanut ja ainakin ilmavaivat ovat kadonneet. Myöskin jostain syystä olen nukkunut paremmin viimeaikoina. Viikonlopuksi ostin kaikenlaista herkkua, mutta mistä lie johtunut, ne eivät maistuneet entiseen tahtiin. Esim. sipsipussista ei mennyt kolmen päivän aikana edes puolia. Käytiin lauantaina ravintolassa syömässä, mutta koska kyseessä oli thai-paikka, oli vehnän välttely helppoa :) Sen sijaan tämä 100 päivää tipaton alkaa mietityttää. Ei siksi etteikö se onnistuisi tai että tekisi tiukkaa, vaan siksi, että kun alkoholi ei ole koskaan ollut mikään kielletty hedelmä tai "issue" niin pelkään, että siitä nyt sellainen tulee. No, vedetään tämä 100 päivää nyt kasaan ja unohdetaan sitten tämmöiset tipattomuudet. Ei se saunakalja tai viinilasi kerran-pari viikossa tai kuussa hallaa tee. 

Ulkoiltua tulee viikonloppuisin onneksi vähän enemmän kuin arkisin, tosin eilen meitä laiskotti ja oltiin kotona sisätiloissa lähestulkoon koko päivä. Joskus on hyvä olla vaan kotona :) Työssäni olen sisätiloissa koko päivän ja usein sitten kiireellä vaan nappaa lapsen hoidosta mukaan ja painelee kotiin ja vetää oven kiinni. Varsinkin näin talvella. Onneksi nyt rupeaa olemaan pahin "kaamos" jo takanapäin, joten pihallakin on mukavampi olla. 

Vielä nämä muutokset eivät tunnu vakiintuneen osaksi arkea, vaan itseä pitää muistuttaa veden juomisesta jne. Mietin jo mitä uutta keksin ensi kuulle, mutta ehkä näiden nykyisten asioiden kanssa täytyy tulla ensin sinuksi. Stressiä en suostu ottamaan. Vinkatkaa ihmeessä jos tiedätte hyviä juttuja elämäntapamuutoksista, vehnättömyydestä tai muusta juttujani liipanneesta.